Arrangement ud af huset

Mad ud af huset – diner transportable.

Vi har mange forslag til menuer ud af huset, men vi er meget åbne for andre ønsker end dem vi har foreslået. I samarbejde med kunden, finder vi den bedste løsning, for at opfylde ønsket om en god madoplevelse ud af huset. Det kunne fx. være mad til festen på stranden, skovturen, festen i forsamlingshuset eller hjemme hos dig selv. Altid spændende mad med friske råvarer. Ud fra dine ønsker laver vi alt forarbejdet med maden. Det giver dig mulighed for at nyde din fest.

Menuforslag og tilbud

Vi har her lavet nogle menuforslag, som du er meget velkommen til at kigge på. Brug dem som inspiration. Ønsker du noget andet så kom ned og snak med os. Du er selvfølelig altid velkommen til at bestemme noget helt andet.
“Rødding skal være kendt for sine æbler” I den proces er Spøttrup Kro helt med i front, som leverandør af spændende og idérige mad med inspiration hentet i æblets fantastiske madmæssige muligheder. Derfor tilbyder vi nu også fester med æblet som inspirationskilde.

Levering, afhentning, emballage og afbestilling

Hvis ikke andet aftales er diner transportable som afhentning. Levering kan ved specielle forhold aftales hvis det er muligt. Emballage returneres af kunden senest dagen efter levering senest kl.11:00, hvis andet ikke er aftalt. Fade skåle o. lign. ønskes retur i rengjort stand. Alt emballage ønskes retur. Som en ekstra service er varme retter i rigtige varmekasser, som tilsluttes 320 W når du kommer hjem, det gør at maden altid er klar til servering og du behøver ikke sætte det i din ovn for opvarmning. Kurvet antal kan ændres indtil 3 dage før levering og herefter vil bestillingen være bindende. Alle priser er inkl. 25% moms og betaling er netto kontant ved varens afhentning/ levering, hvis andet ikke er aftalt. Afbestilling skal ske min. 5 dage før leveringstidspunkt.