Velkommen til Spøttrup Kro

Nette og Alex byder velkommen til deres landsbykro.

Bloch-5053

Kroen drives på 10. år med opbakning fra lokal samfundet.
“I vores lille lokal samfund med opland har brug for hinanden, og det vil vi gerne bidrage til.”

Spøttrup Kro ligger i Salling, det naturskønne område med flere tiltrækkende strande  og Spøttrup Borg kun 2 km. væk.
Centralt i byen Rødding ligger kroen med afslappende atmosfære med gode parkeringsforhold.

Spøttrup Kro drives idag som en halv traditionel kro, hvor vi sikrer sammenhæng mellem den fantastiske atmosfære, de hyggelige omgivelser og mad af høj kvalitet.
Kroens koncept bygger på spændende og genkendeligt mad til enhver smag, til en overkommelig pris – lidt, for godt. 

Vi servicerer alle former for fester og arrangementer på samt ude af kroen. Er kroen ikke stor nok servicerer vi også områdets forsamligshuse, herregårde m.m. På kroen kan vi tilbyde forskellige lokalestørrelser med max. plads til 110 personer. Ligeledes har vi udendørs gårdhave og krostue. Kroen bruges også til mødeaktivitetet. Vi forsøger også at lade kroen være et lokalt samlingspunkt, derfor har vi en onsdags kaffeklub, torsdagsmenu aften med dagensret – en krostue med lidt åben i weekenden. I løbet af året arrangerer vi også vores egne eventaftner så som ålegilde, musikaftner, æblemosteridag, julefrokoster, gourmetaften, Valentine og meget andet.

Derudover forsøger vi en til to gange årligt at skabe liv og fokus på vores lokalsamfund, dette gør vi bl.a. gennem events og koncerter. De seneste gange har det var i et samarbejde med Traktørstedet Borgen og Spøttrup Borg hvor vi bl.a. har haft Julie, Poul Krebs, Allan Olsen, Lis Sørensen…Udvalgte arrangementer kan ses her.