Gunnertoft Gospel Singers

Gospel-brag på Spøttrup Borg

Koncert med Gunnertoft Gospel Singers & X Factor stjerne Laura Kjærgaard

Lørdag den 28. marts optræder nogle af landets allerbedste gospelsangere på Spøttrup Borg i samarbejde med Spøttrup Kro. Det er det professionelle gospelkor Gunnertoft Gospel Singers med sangere fra hele landet og gæstesolisten Laura Kjærgaard kendt fra X factor.

Desuden garanterer korets pianist og leder Jakob Gunnertoft, at også publikum får rig lejlighed for at røre stemmebåndene undervejs i programmet. Gunnertoft Gospel Singers blev etableret i 2009 og har på kort tid etableret sig som et af Europas bedste gospelkor.

Koret har optrådt og indspillet med navne som Søs Fenger, Erann DD, Martin Brygmann, Julie Berthelsen, Linda Andrews, James Sampson m.fl.

Gunnertoft Gospel Singers har udgivet 2 CD’er, og den seneste ”A Merry Little Christmas” fra 2011 er solgt i mere end 185.000 eksemplarer. Albummet lå bl.a. i alle landets Fona og Stereo Studio-butikker samt på forsiden af TDC-play hele december 2012 og 2013. GAFFA skrev: ”CD’en er godt produceret og emmer af gedigen gospel-pop, som man skal unde sig selv at høre …”

Gunnertoft Gospel Singers består af sangere fra hele landet, hvoraf de fleste har en konservatoriebaggrund som studerende eller undervisere. Flere har en solo karriere med egne koncerter og CD-udgivelser. Der er kort sagt tale om et sprudlende gospelkor spækket med en perlerække af talentfulde solister.
Med sig ved koncerten på Spøttrup Borg har Gunnertoft Gospel Singers gæstesolisten Laura Kjærgaard.

Laura Kjærgaard blev landskendt, da hun blev nr. 2 i TV-programmet X Factor på DR i 2008. Siden har hun levet af gospelmusikken med egne koncerter og optræden som gæstesolist og korleder over hele landet. Laura er oprindelig fra Århus, men er nu bosat i København.

“Gunnertoft Gospel Singers er et sensationelt godt gospelkor, hvor samtlige sangere på fremragende vis magter på skift at træde ud som solister, og med stor musikalitet og teknisk suverænt overskud som få er i stand til at tryllebinde tilhørerne, så man ville ønske, der var tid til at høre 8-9 numre med hver sanger! Med sig havde de et solidt grundlag i et meget velspillende band og nogle spændende og varierende arrangementer.”
Morten Bech – organist ved Islev Kirke
Vil du bestille billetter ellere høre mere så ring på 61761319 eller mail til info@buffen.dk