Selskaber på Kroen

Vi har gennem vores år på Spøttrup kro været brugt til mange ting. Mostedage – home party- koncerter- julefrokoster- børnehave besøg- bedsteforældredage i dagplejen- sponsorcykelløb- Grillaftener- polterarbent -firmaevent-kursusdage- generalforsamlingen og meget mere. Vi er glade hvergang vil får lov til at hjælpe med en aktivitet der kan komme til at glæde gæsterne.

Overvejer du at holde selskab på kroen? Så læs videre her fordi vi vil nemlig være med til at skabe en god oplevelse. Vi er åbne for specielle ønsker fx. tema fester, traditionelle fester eller kursusdage. Der kan fx. være specielle ønsker til menu og borddækning, det taler vi om. Har du vilde idéer om et arrangement, så er vi med til at gå hele vejen. Vi har i vores tidligere arbejde arrangeret alt fra småt til stort.

Første skridt

Det første du skal gøre at ringe, hør til om den dato du tænke på er ledig, så kan du få datoen reserveret (på hånden) og vi kan mødes og snakke om dine ønsker. Hvis du har lyst sender vi gerne efterfølgende til tilbud/ overslag og du kan tænke videre over om vi skal ende med et samarbejde og dit arngement. Ved bryllupperer vores erfaring, at denne fase meget vigtigt, det er som oftes måske første gang man holder en fest ude og offer mange penge herpå. Derfor er samspillet mellem brudeparrets og kroen meget vigtigt. Det er vigtigt alt er talt igennem så alle kommer rigtig godt gennem dagen og det hele sker som brudeparret har tænkt sig.

Gode råd før festen

Bordpynt, lys, servietter osv. er inkluderet i prisen. Vore borde er altid pyntet, har de særlige ønsker med hensyn til farver el. lign. efterkommer vi dem gerne. Ønsker du levende musik er vi behjælpelig, med strøm m.m. Vores stereoanlæg er I velkommen til at benytte. Vi har mange former for underholdnings musik, men medbring gerne egne. Ønskes højt musik, må vi tale om leje af større højttalere.

Lokaler

Vi tilbyder mordene festlokaler, som sammen med passende pyntning skaber perfekte rammer for dit selskab.

Krostuen: 25 personer ( møder, generalforsamlinger, spisning m.m.)
Spøttrupstuen: 40 personer ( fest, sammenkomst, reception, konfirmation m.m.)
Nymøllestuen: 60 personer (fest, bryllup, sammenkomst, reception, fødselsdag m.m.)
Spøttrupstuen + Nymøllestuen (kan tilsammen rumme 110 personer)